Nieuwste aanwinst staat in... Waalre!

Bastion Hotel Eindhoven Waalre

Innovatieve boekings- en factureringstool ontzorgt klanten.

Het is het 33ste hotel van Bastion Hotels in Nederland en misschien wel één van de mooiste en meest moderne. Aan de rand van Eindhoven, net op het grondgebied van de gemeente Waalre staat een prachtig nieuw gebouw met 156 kamers. Maik Willems, directeur van Bastion Hotels, en Arris Hijkoop, sales manager, vertellen over hun nieuwste aanwinst.

“Het bedrijfsleven, zowel regionaal als landelijk, is zeer content met de bouw van dit hotel”, vertelt Willems. “Bastion Hotels is van oorsprong altijd al nadrukkelijk gericht geweest op bedrijfsmatige boekingen en met dit nieuwe gebouw is het niet anders. Dus grote kamers van 28 vierkante meter, goed eten en drinken en rekening houdend met gasten die hier langere tijd ‘in de kost’ zitten. Dus extra faciliteiten als bijvoorbeeld fitness, een uitstekend restaurant, een bar en een rooklounge en op zijn tijd ook wat entertainment. En de ligging maakt het nog extra interessant: vlakbij de snelweg, goed bereikbaar en vrij parkeren.”

Volgens Hijkoop hebben alle Bastion hotels ook een bepaalde sfeer. Geënt op de – veelal – zakelijk gasten. “Bedrijven die bij ons hun personeel of klanten laten logeren, treffen in Eindhoven hetzelfde aan als in bijvoorbeeld Groningen. Bovendien is ons boekings- en factureringsproces eenvoudig en transparant. We hebben een eigen tool – ‘Mijn Bastion – waarmee we de klant volledig ontzorgen. Prijzen, arrangementen en een compleet overzicht van alle mogelijkheden is hierin opgenomen. We passen ons aan aan de klant. Klanten kunnen op ‘Mijn Bastion’ boekingen wijzigen en/of annuleren en op rekening boeken. Alles verloopt automatisch.”

Mooiste
Er is lange tijd gezocht naar een nieuwe en geschikte locatie in Eindhoven. Willems: “De gemeente wilde ons graag op Flight Forum of Strijp S, maar die plekken vonden we minder ideaal. Hier in Waalre hadden we wél alles wat we wilden en de medewerking van de gemeente is perfect geweest. Ik durf te beweren dat we hier de mooiste hotelkamers van Eindhoven hebben. In de dertig jaar dat we nu met Bastion hotels bouwen en beheren, hebben we natuurlijk ook een hele ontwikkeling doorgemaakt. Van puur functioneel, naar sfeervol, modern en van alle gemakken voorzien. En uiteraard kan ook de ‘gewone’ gast hier een kamer boeken. We leveren een goed product, dat ook budget-technisch interessant is.”

Juist omdat bij Bastion Hotels alles in één hand is, kunnen kamers en faciliteiten tegen relatief goedkope prijzen worden aangeboden en is de keten ook flexibel met personeel. “Voor deze nieuwe vestiging hebben we twee wervingsdagen gehouden”, vertelt Hijkoop. “We hadden zo’n vijftig à zestig medewerkers nodig. Van keuken tot housekeeping. Alle functies zijn zo’n beetje ingevuld. En de hotelmanager hebben we zelf intern opgeleid. Dit vinden we bij Bastion heel belangrijk. Hierdoor heeft iedereen dezelfde manier van werken en kunnen we een hoge kwaliteitsstandaard garanderen. Vanaf 7 juli wordt het hotel officieel in gebruik genomen, maar er is al volop geboekt.”

Bastion Hotel Eindhoven Waalre
Laan van Diepenvoorde 43
5582 LA  Waalre
T. (030) 267 36 36
I. 
Bastion Hotel Eindhoven WaalreWat is ondermijnende criminaliteit nou precies?

Ondernemen tegen ondermijning

Ondernemers kunnen bewust en onbewust de onderwereld faciliteren


Durf GROOT te denken!

Toon de Koning

Onze covergast: Toon de Koning, oprichter/oud-eigenaar Stam + De Koning.


Help, de robots komen!

Arbeidsvitaminen aan de oevers van de Kleine Dommel

Smart technology en smart manufacturing in de Brainportregio.


Permanent Future Lab

Seats2Meet decor uniek experiment

Experimenteren met technologie op unieke locatie Strijp-S.


Anders denken, anders doen

Habufa: Succesvolle vernieuwers in de meubelindustrie

Pionieren en vernieuwingsdrang zit in de genen bij de familie Van den Bosch


ABC E BUSINESS & ABC Media

Ondernemen voor gebroeders Peels niets meer of minder dan een ABC'tje

Beiden succesvol ondernemer maar bovenal broers.