De nieuwe koers? Gewoon gezellig!

Grand Cafe Saint Tropez

Ondernemende duizendpoot start horeca-avontuur.

Sinds vorige maand (juni, red.) heeft de in deze regio als even creatieve als ondernemende duizendpoot bekendstaande Hans Mekking en zijn vrouw Ellen een nieuwe loot toegevoegd aan hun toch al niet geringe zakelijke imperium: Grand Café Saint Tropez. De nieuwbakken exploitant van de befaamde horecagelegenheid aan de Dorpstraat in Veldhoven heeft slechts één doel voor ogen: Saint Tropez moet – meer dan tevoren – dé pleisterplaats in Veldhoven worden voor zowel de particuliere als zakelijk bezoeker. Onze nieuwe koers? Gewoon gezellig!!

In zijn hoedanigheid als vaste gast van het in het dorpshart van Veldhoven gelegen grand café, kwam Mekking enige tijd geleden met de toenmalige uitbater Bernd Weijers te spreken over een mogelijke overname van het karakteristieke pand alsmede de inventaris. Hans: “Ik ken Saint Tropez inmiddels letterlijk van binnen en van buiten, en durf daarom te stellen, dat deze prachtige zaak meer dan voldoende toekomstperspectief heeft. Sterker, ik ben ervan overtuigd, dat Saint Tropez nieuwe stijl binnen afzienbare tijd zal zijn uitgegroeid tot de meest sfeervolle en bourgondische ontmoetingsplaats van Veldhoven!”

Lunch & diner
Grand Café Saint Tropez blijft haar deuren als vanzelfsprekend openen voor een gemêleerd publiek. Zo kunnen passanten er overdag niet alleen terecht voor een – al dan niet aangekleed – kopje koffie, in de middaguren blijven de gerechten van de uitgebreide lunchkaart, van een eenvoudige tosti en uitsmijter tot een heerlijke (pasta)salade, de smaakpapillen van de bezoekers op culinaire wijze verrassen. En wie een blik werpt op de vernieuwde menukaart van Mekkings nieuwste aanwinst, kan niet anders dan concluderen, dan dat de tafels – binnen of op het fraaie buitenterras – ook in de avonduren steevast goed gevuld zullen zijn. En dan zwijgen we gemakshalve nog maar over de uitgebreide overige arrangementen. Of het nu gaat om een high tea, high wine- of high beer-arrangement... de enthousiaste medewerkers van Saint Tropez leggen hun gasten maar wat graag in de gastronomische watten!

Zakelijke arrangementen
Mekking en zijn medewerkers zetten tevens stevig in op al dan niet informele arrangementen voor de zakelijke bezoeker. “En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de bekende (vrijdagmiddag)borrel met desgewenst een bittergarnituur, onze keukenbrigade denkt namelijk te allen tijde mee om een zo passend mogelijk zakelijk arrangement op maat samen te stellen.

Ondernemende duizendpoot
Hans Mekking is – naast directeur-eigenaar van Saint Tropez – tevens eigenaar van de Duurzaam Groep Eindhoven (ondersteunen en adviseren van particulieren en midden- en kleinbedrijf op het gebied van duurzaamheid. Denk aan energie, led-verlichting en zonnepanelen, red.), Aspiris (sales & marketing, red.), Baby-Scan (inzet ultrasoundtechnologie om uw ongeboren kind te monitoren tijdens de zwangerschap, red.) en Uni-Scan.

Grand Café Saint Tropez
Dorpstraat 15
5504 HA Veldhoven
T. (040) 230 1961
I. www.cafesainttropez.nl
E. info@cafesainttropez.nlWat is ondermijnende criminaliteit nou precies?

Ondernemen tegen ondermijning

Ondernemers kunnen bewust en onbewust de onderwereld faciliteren


Durf GROOT te denken!

Toon de Koning

Onze covergast: Toon de Koning, oprichter/oud-eigenaar Stam + De Koning.


Help, de robots komen!

Arbeidsvitaminen aan de oevers van de Kleine Dommel

Smart technology en smart manufacturing in de Brainportregio.


Permanent Future Lab

Seats2Meet decor uniek experiment

Experimenteren met technologie op unieke locatie Strijp-S.


Anders denken, anders doen

Habufa: Succesvolle vernieuwers in de meubelindustrie

Pionieren en vernieuwingsdrang zit in de genen bij de familie Van den Bosch


ABC E BUSINESS & ABC Media

Ondernemen voor gebroeders Peels niets meer of minder dan een ABC'tje

Beiden succesvol ondernemer maar bovenal broers.