Unieke aanbieding van Glasvezel Eindhoven

Géén aansluitkosten voor nieuwe leden!

Voor leden van Ondernemerskontakt De Hurk

Hij mag dan pas krap vier maanden directeur zijn van Glasvezel Eindhoven, aan ambities bij Peter Bekkers – de opvolger van Marc Kuijpers – geen gebrek. Zo wil de ervaren internetgoeroe niet alleen het aantal zakelijke aansluitingen op het gezamenlijke glasvezelnetwerk van vijf Eindhovense ondernemersverenigingen (Ondernemerskontakt De Hurk, OKEA Eindhoven Airport, Bedrijvenpark Esp, Ondernemersvereniging 8 en Eindhoven Noord Ondernemers, red.) laten groeien naar zeventig procent, óók ondernemers op nieuwe bedrijven- en industrieterreinen, en zelfs buiten de gemeentegrenzen van de Lichtstad, moeten op termijn gebruik kunnen maken van de meerwaarde die de uiterst stabiele glazen infrastructuur haar afnemers nu al meer dan tien jaar biedt.

Géén aansluitkosten (t.w.v. € 2.500,-) voor nieuwe leden Glasvezel Eindhoven

“Met het toenmalige verglazen van de diverse bedrijventerreinen in Eindhoven, was Glasvezel Eindhoven zonder enige twijfel één van de landelijke pioniers. De verenigingen – de initiatiefnemers van de organisatie – streven geen winstoogmerk na, maar behartigen als vanzelfsprekend enkel de belangen van de aangesloten leden (lees: de bedrijven, red.). Vandaag de dag is een uiterst betrouwbare – en uitstekend beveiligde – internetverbinding voor bedrijven net zo belangrijk als basisbehoeften als gas, water en licht. Echter, de leden van de ondernemersverenigingen zijn zélf mede-eigenaar van de infrastructuur en hebben middels de overkoepelende organisatie tevens directe invloed op toekomstige ontwikkelingen. Kortom, als lid van een van genoemde ondernemersverenigingen heeft men – in tegenstelling tot een contract voor glasvezel met één van de vele commerciële marktpartijen – ontzettend veel zeggenschap en invloed!”

Ambitieuze visie

Toen Bekkers het directiestokje bij Glasvezel Eindhoven enkele maanden geleden overnam van Kuijpers, trof eerstgenoemde een op diverse fronten uitstekend uitgeruste organisatie aan. “Marc heeft in de afgelopen enorm veel goed werk verricht, maar natuurlijk ben ik ook nadrukkelijk veel dank verschuldigd aan de zogeheten founding fathers, de (toenmalige) besturen van de diverse ondernemersverenigingen. Ik ben ambitieus als het gaat om de toekomst van Glasvezel Eindhoven. Een meer intensieve samenwerking met netwerkpartijen, providers, dienstenaanbieders en andere business partners moet leiden naar het beschikbaar maken van het glasvezelnetwerk voor een grotere groep bedrijven. Dat kan bijvoorbeeld door een verlaging van de totale kosten van een internetverbinding via het netwerk van Glasvezel Eindhoven door te voeren. Daarnaast zal mijn focus de komende jaren liggen op het verder fysiek uitbreiden van onze glasvezelinfrastructuur. De recente aansluiting op het netwerk van het nieuwste bedrijventerrein van de stad – Strijp-T – zie ik dan ook als een prachtig begin.”

Open netwerk

Omdat Glasvezel Eindhoven een zogeheten open glasvezelnetwerk betreft, zijn alle deelnemers volstrekt vrij in het kiezen van de door hen gewenste diensten en providers. Bekkers: “Of het nu gaat om digitale diensten als internettoegang (10 tot en met 1Gbps, red.), telefonie (VoIP en beheerde telefonie, red.), het koppelen van bedrijfslocaties (VPN, red.), telewerken, gebruik maken van applicaties uit de de cloud of het maken van online back-ups, camerabewaking, TV of pinnen...

de leden van Glasvezel Eindhoven kunnen te allen tijde de door hen gewenste combinatie van diensten samenstellen. Op dit moment biedt een toenemend aantal providers haar diensten aan over ons glasvezelnetwerk! En omdat onze leden een keuze kunnen maken uit drie pakketten (Klein MKB Pakket, Standaard Pakket en Speciaal Pakket, red.), biedt Glasvezel Eindhoven digitale meerwaarde voor iedere behoefte én... voor iedere portemonnee!”

Unieke aanbieding!

De nieuwe directeur van Glasvezel Eindhoven bruist zicht- en hoorbaar van de ambitieuze plannen voor 'zijn' organisatie, maar de speciale aanbieding voor lezers van dit jubileummagazine over het veertigjarig bestaan van OK De Hurk, is zonder enige vorm van overdrijving toch wel als méér dan uniek te noemen. “Ter gelegenheid van het jubileum van de ondernemersvereniging – en énkel indien men zich meldt vóór 25 december aanstaande – nemen wij voor leden van OK de Hurk die gebruik willen maken van glasvezel de aansluitkosten ter waarde van 2.500(!) euro voor onze rekening. Kortom, ondernemers die nog niet zijn aangesloten op ons glasvezelnetwerk, hebben – na het lezen van deze alinea – mijns inziens geen enkel excuus meer om dat níet te doen!”

Glasvezel Eindhoven
Postbus 8842
5604 LV  Eindhoven
(040) 303 09 05www.glasvezeleindhoven.nlSponsorship Shamrocks, de Gaelic football club van Eindhoven.

easyNL & The Shamrocks: a winning team!

Uitgegroeid tot de op een na grootste expat club van Eindhoven


Durf GROOT te denken!

Toon de Koning

Onze covergast: Toon de Koning, oprichter/oud-eigenaar Stam + De Koning.


ABC E BUSINESS & ABC Media

Ondernemen voor gebroeders Peels niets meer of minder dan een ABC'tje

Beiden succesvol ondernemer maar bovenal broers.


Grand Cafe Saint Tropez

De nieuwe koers? Gewoon gezellig!

Ondernemende duizendpoot start horeca-avontuur.


Wesselman Accountants |Adviseurs

Is de klant koning?

Gerenommeerd accountantskantoor past voor rol dienaar.


abcfinance

Financieren kwestie van durven ondernemen

De juiste sterke financiële partner is binnen handbereik.